داود بهمنش ( کارشناس فرهنگی و کانون قرآن و عترت)

تلفن تماس : 44266001-011 داخلی 118

شرح وظایف کارشناس فرهنگی، قرآن و عترت:

1. -  برنامه ریزی و اجرای برنامه‌های فرهنگی مبتنی بر نیازشناسی، زمان شناسی و زبان شناسی مخاطب.
  2. -  نظر سنجی مستمر در خصوص کیفیت و نوع فعالیت‌های فرهنگی، از حیث کارآیی و اثر بخشی و انعکاس. بازخورد برنامه‌ها به معاونت فرهنگی دانشگاه.
  3. -  تدوین تقویم برنامه‌های فرهنگی دانشکده و پی گیری اجرای آن مطابق زمان بندی مشخص.
  4. -  پی گیری و رفع موانع اجرای برنامه‌های تشکل‌های فرهنگی و دانشجویی.
  5. -  تشکیل شورای فرهنگی دانشکده، طرح دستور جلسات، تدوین و ابلاغ صورتجلسه مربوط و پی گیری اجرای مصوبات.
  6. -  حمایت از تشکیل کانون‌های دانشجویی، انجمن های علمی دانشجویی و تشکل‌های فرهنگی، برنامه ریزی، حمایت و نظارت بر انتخابات، نحوه تشکیل و فعالیت آن‌ها.
  7. -  برنامه ریزی جلب مشارکت حد اکثری دانشجویان در اجرای برنامه‌های فرهنگی.
  8. -  تهیه و نصب پوستر، تبلیغات و اطلاع رسانی و ارسال دعوت نامه‌های مربوط به برگزاری رویدادهای فرهنگی دانشکده با هماهنگی روابط عمومی.
  9. -  انجام هماهنگی‌های لازم در خصوص تامین و تدارک منابع و امکانات مورد نیاز و پشتیبانی برگزاری برنامه­ها و رویدادهای فرهنگی.
  10. -   انعکاس اخبار و رویدادهای فرهنگی و ارائه گزارش فعالیت‌های انجام شده به روابط عمومی دانشکده جهت درج در سایت و انعکاس خبری.
  11. -   فضا سازی محیط دانشکده بر مبنای تصویر سازی آیات قرآن کریم، روایات و سیره اهل بیت (علیهم السلام)
  12. -   مدیریت وکنترل تابلوهای فرهنگی (دانشکده و خوابگاه) و نظارت بر محتوای پوسترهای درج شده در آن
  13. -   برگزاری منظم مراسم­های مستمر از قبیل نماز جماعت، مراسمات هفتگی‌ و سایر برنامه‌های مذهبی و پی گیری امور مربوط
  14. -   برگزاری مراسم‌ها و جشن‌های ملی، مذهبی، جشن فارغ التحصیلی و ازدواج دانشجویی
  15. -   حمایت از فعالیت‌های فرهنگی و پرورشی در محیط سراهای دانشجویی و نظارت بر حسن اجرای آن‌ها
  16. -   برگزاری نشست‌های تخصصی، طرح و تحلیل مباحث اعتقادی، سیاسی، فرهنگی و هنری مورد نیاز و علاقه دانشجویان، همکاران و اساتید
  17. -   برگزاری دوره‌های مطالعاتی، نشست‌های بینشی و بصیرت افزایی، آزاد اندیشی، نقد و نظر و مناظره‌های دانشجویی
  18. -   حمایت از فعالیت‌های قرآنی، جشنواره قرآن و عترت، برگزاری محافل انس با قرآن کریم و... در دانشکده و سراهای دانشجویی.
  19. -   برنامه ریزی و اجرای برنامه‌های ترویج عفاف و حجاب و حمایت از فعالیت‌های این حوزه.
  20. -   برگزاری نمایشگاه‌های ملی، مذهبی و ایجاد زمینه مناسب برای عرضه آثار فرهنگی و هنری دانشجویان.
  21. -   برگزاری بزرگداشت‌ها، گرامیداشت‌ها و جشن‌ها و هماهنگی شرکت جمعی در راهپیمایی‌ها با هماهنگی روابط عمومی دانشکده.
  22. -   برگزاری مسابقات و جشنواره‌های قرآنی، فرهنگی و هنری و تشویق و ترغیب دانشجویان برای شرکت در آن‌ها.
  23. -   حضور و مشارکت جدی در جشنواره های ملی و سراسری، مانند جشنواره حرکت و رویش و ...
  24. -   برنامه ریزی و برگزاری اردوهای دانشجویی (آموزشی، فرهنگی، زیارتی، علمی، راهیان نور، علمی و هنری) برای دانشجویان
  25. -   حمایت از انتشار نشریات دانشجویی دانشگاهی، همکاری در تولید و نظارت بر آن.
  26. -   هماهنگی برگزاری کارگاه‌های فنی، حرفه‌ای و مهارت افزایی.
  27. -   تشکیل کانون دانش آموختگان، پی گیری و انجام فعالیت‌های مربوط به آن.
  28. -   استفاده از ظرفیت اعضای هیات علمی و اساتید در برنامه‌های فرهنگی.
  29. -   انجام فعالیت‌های مربوط به حج عمره دانشجویی، ازدواج دانشجویی و اردوهای مذهبی و انجام هماهنگی‌های مربوط.
  30. -   ثبت فعالیت‌ها و گزارش برنامه‌ها در درگاه فرهنگی وزارت علوم
  31. -   تعامل و ارتباط موثر با سازمان‌ها و نهادهای فرهنگی همسو در شهر، مبادله تفاهم نامه همکاری و مشارکت با آن‌ها در اجرای برنامه‌های فرهنگی موثر
  32. -   شناسایی چهره‌های شاخص فرهنگی و قرآنی منطقه، ایجاد ارتباط، دعوت و تبادل نظر با آنان در تقویت برنامه‌های فرهنگی دانشکده.